Nyheter

2021 – året som gått

Ännu ett annorlunda och utmanande år börjar lida mot sitt slut och snart ska vi äntligen få fira jul igen. Jul- och nyårshelgen är en tid för fest och firande – men även för eftertanke och att få landa i året som gått.

För oss på YourOffice har 2021 varit ett händelserikt år och trots att vi fortfarande jobbar hemifrån har vi genom våra webbaserade tjänster inom ekonomi- och lönehantering varit våra kunders ekonomi- och/eller löneavdelning. Digitalisering ihop med vår erfarenhet och kompetens inom områdena gör att vi kan och Ni alltid är uppdaterade i verksamhetens utveckling.

Under 2021 har vi etablerat samarbeten med nya kunder och fått förtroende att fortsätta leverera till befintliga kunder.

Vi har både certifierat byrån inom de verktyg vi använder. Medarbetare har blivit auktoriserad redovisningskonsult och medarbetare har blivit auktoriserad lönekonsult.

Vi ser fram emot ett nytt år som väntar, och att fortsatt skapa automatiserade flöden inom ekonomi- och/eller lönehantering. Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder som vi haft förmånen att samarbeta med och ser fram emot ett framgångsrikt 2022 tillsammans med er.

Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Senaste kommentarerna

    Läs fler inlägg