Nyheter

Glada nyheter för er som har eller vill starta e-handel

Vi på YourOffice.se är sedan i höstas partner med Dahlquist.nu. Dahlquist.nu är E-handelskonsulter, och specialiserade på e-handel samt experter inom Magento2. Tillsammans kan vi erbjuda paketlösningar. YourOffice.se har kompetens inom ekonomi- och lönehantering samt affärssystem Visma.Net och Dahlqvist.nu inom e-handel samt Magento2. Tillsammans tar vi ansvar för helheten och jobbar för att minimerar era eventuella problem.

Prisbelönad plattform för bättre e-handel
Magento2 är en prisbelönt plattform som passar företag som omsätter 5 miljoner – 500 miljoner och används av några av de mest framgångsrika e-handlarna i Sverige och runt om i världen. Med Magento2 får ni fördelar som:

Flera butiker i samma system (för tex b2b och b2c och/eller flera länder)
Mobilanpassad design
Snabba laddtider
Sökmotoroptimering – Ökar placeringarna på Google
Robust och säker
Skalbar och flexibel
0 kr i licenskostnader enbart för Mangento2
Page Builder för att superenkelt ändra innehåll och design
PWA – Progressive Web App
Visma.Net ett modernt webbaserat affärssystem som gör att vi kan erbjuda en digitaliserad ekonomifunktion med möjlighet till att lägga ut ekonomiarbetet samt även använda Er av tredjepartslager.

Dahlquist – En partner för lyckad e-handel
Utöver att bara bygga system är Dahlquist också en partner som kan hjälpa er med rådgivning och strategi för att bygga en framgångsrik e-handel.

De har tidigare arbetat med företag som Skeppshult Cykel, Kahls Kaffe, Camp Allard, Dellback, Kevin Murphy, Lampan, 20grader.se Uddevalla Kommun m.fl.

I vårt samarbete med Dahlquist.nu, erbjuder vi tillsammans gratis förstudie för att;
starta e-handel 
nulägesanalys på Er befintliga e-handel 
sökmotoroptimering 
förutsättningslösa samtal för att eventuellt starta en e-handel.
lägga ut ekonomi- och/eller lönearbetet (outsourcing).

Ni kan kontakta Niklas via mail niklas@dahlquist.nu eller telefon 0729759750 för att prata om hur ni kan lyckas med Er e-handel!
Kontakta Peter via mail peter.bergman@youroffice.se eller telefon 0768518061 för att prata om hur vi genom outsourcing med hjälp av  Visma.Net kan förbättra Er lönsamhet och öka Er omsättning.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Senaste kommentarerna

    Läs fler inlägg