Nyheter

Ta med dig kontoret!

Dagens teknik med smarta mobila molnlösningar har lett till att möjligheterna att själv välja var och när du vill jobba är närmast oändliga. Inom administration innebär det att tidrapporter, reseräkningar, uppföljning av ekonomi, attestering av leverantörsfakturor och en mängd andra uppgifter numera kan skötas från surfplattan eller mobilen när du får en stund över.

Molnlösningar öppnar för helt nya sätt att jobba. Man slipper vara låst till kontorsdatorn när de flesta arbetsuppgifter kan utföras var man än befinner dig, från vilken enhet som helst.

För dagens företagare är det en  utmaning i att hänga med i utvecklingen och kunna erbjuda verktyg som stödjer ett mobilt arbetssätt.

Två vanliga tidstjuvar – och hur du kan sätta stopp för dem.
Tidrapporteringen släpar efter. I en mobilapp slipper du det bekymret. Eftersom du alltid har mobilen på dig ute på jobb är tidrapporten bara en knapptryckning bort.
Kvittotrassel – En digital kvittotjänst, i mobilen, kan vara din bästa vän. Vi hjälper dig i att hänga med i utvecklingen och kunna erbjuda verktyg som stödjer ett mobilt arbetssätt.

Senaste kommentarerna

  Läs fler inlägg

  ✨ SRF dagen 2023! ✨

  Under onsdagen var en del av Youroffice uppe i Stockholm och deltog på SRF- dagen. Det var en riktig succédag med massor av inspirerande föreläsningar

  Läs mer »

  Reseavdraget höjs

  Den 1 januari 2023 höjs beloppen för de kostnader som du får dra av för arbetsresor med egen bil eller förmånsbil. Om du gör arbetsresor

  Läs mer »