Nyheter

Ta med dig kontoret!

Dagens teknik med smarta mobila molnlösningar har lett till att möjligheterna att själv välja var och när du vill jobba är närmast oändliga. Inom administration innebär det att tidrapporter, reseräkningar, uppföljning av ekonomi, attestering av leverantörsfakturor och en mängd andra uppgifter numera kan skötas från surfplattan eller mobilen när du får en stund över.

Molnlösningar öppnar för helt nya sätt att jobba. Man slipper vara låst till kontorsdatorn när de flesta arbetsuppgifter kan utföras var man än befinner dig, från vilken enhet som helst.

För dagens företagare är det en  utmaning i att hänga med i utvecklingen och kunna erbjuda verktyg som stödjer ett mobilt arbetssätt.

Två vanliga tidstjuvar – och hur du kan sätta stopp för dem.
Tidrapporteringen släpar efter. I en mobilapp slipper du det bekymret. Eftersom du alltid har mobilen på dig ute på jobb är tidrapporten bara en knapptryckning bort.
Kvittotrassel – En digital kvittotjänst, i mobilen, kan vara din bästa vän. Vi hjälper dig i att hänga med i utvecklingen och kunna erbjuda verktyg som stödjer ett mobilt arbetssätt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Senaste kommentarerna

    Läs fler inlägg

    Utökat omställningsstöd

    Regeringens utökade omställningsstöd föreslås att kunna ansökas 15 oktober – 15 december. Stödet innefattar alla företag som hade större intäktstapp under sommaren – även de

    Läs mer »