Nyheter

Webinar: Den nya visselblåsarlagen för alla verksamheter med 50 eller fler anställda

Den 13 oktober har du möjlighet att delta i ett webinar som handlar om den nya visselblåsarlagen, som föreslås träda i kraft i december 2021. Om er organisation har fler än 50 anställda så skall ni enligt den nya lagen införa ett visselblåsarsystem. Om ett system inte redan finns så är tiden inne att börja förbereda sig. 

Karin Henriksson, grundare av WhistleB (del av Navex Global) medverkar i webinaret tillsammans med Rebecka Thörn, Partner/Advokat på Delphi. Rebecka är specialiserad på arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som extern mottagare och utredare av visselblåsarärenden. 

Webinariet arrangeras av Sydsvenska handelskammaren den 13 oktober 2021 kl. 09:30 – 10:45. För mer information samt för att anmäla dig, se länken. Tipsa gärna intresserade kollegor och andra. 

Du kan se på en film med Karin och Rebecka där de beskriver vad den nya visselblåsarlagen innebär för svenska företag – klicka här.

WhistleB erbjuder en säker teknisk visselblåsarplattform som hjälper verksamheter att ta emot visselblåsarärenden och efterföljer kraven i den nya visselblåsarlagen i Sverige.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Senaste kommentarerna

    Lämna ett svar

    Läs fler inlägg

    Tjänster

    Vi märker att Pandemin släpper sitt grepp om näringslivet. Många branscher får allt mer att göra. Vi har nu ytterligare en kund som nu ser

    Läs mer »