Upptäck YourOffice

Din tillförlitliga resurs inom ekonomi, lön och juridik

Skräddarsydda lösningar för din Verksamhet

Vi stödjer företag inom ekonomi och lön, samt hanterar tillhörande verktyg, där vi erbjuder en fullständig lösning som är skräddarsydd för din verksamhets unika behov och mål. Genom att möjliggöra för företag att fokusera på sin kärnverksamhet, med våra effektiva lösningar inom ekonomi och lön, blir vi en värdefull förlängning av ditt team.

Visionen som driver oss

Vår vision är att vi skall bli bäst på ekonomi- och löneprocesserna så att våra kunder ökar sin konkurrensförmåga. Vi gör det genom att erbjuda kostnadseffektiva och förstklassiga lösningar inom ekonomi, lön och implementering.

Värderingar som formar vårt arbetssätt

Vi tror starkt på respekt, nyfikenhet och omsorg som grundpelarna i vårt arbete. Genom att respektera varandras unika kompetenser och perspektiv, vara nyfikna på nya lösningar och visa omsorg om våra kunders framgång, blir vi mer än bara en tjänsteleverantör.

Vårt Team.

Peter Bergman
VD
Angelica Häller
Lönekonsult
Adela Jakupovic
Auktoriserad redovisningskonsult
Josefine Stridh
Auktoriserad lönekonsult
Matilda Odlöv
Lönekonsult
Sako
Finanschef
Hasib Sarwer
Redovisningskonsult
Robert Rydberg
Senior konsult

Expertis som gör skillnad

Genom en kombination av branschledande expertis och långvariga relationer, strävar vi efter att överträffa kundernas förväntningar. Vi arbetar kontinuerligt med att förstå och uppfylla ditt företags unika behov, vilket skapar en solid grund för pågående framgång och tillväxt.

16+
Års erfarenhet
200+
Nöjda kunder

Novel SEO AI optimization for 2022

Our team is passionate about delivering the best range of Internet Marketing strategies to drive your company towards initiatives. SEO Inc has achieved recognition
download icon
98.5%
Satisfaction
user icon
20 Yrs
Experience
Image 2
Tab Image 1
Get more leads with SEO optimization
Built by keeping Advertisers, Marketers, Lead Generation Companies, and Individuals in mind, It takes business promotion to a whole new level.
check mark
True Independence
check mark
Modern Investing
check mark
Transparency
check mark
Saving Money
check mark
Rich Life
check mark
Great Earning

Att samarbeta med YourOffice har öppnat möjligheter för mig att fokusera på mitt strategiska arbete. Våra konsulter är engagerade, flexibla och alltid tillgängliga. Jag betraktar dem som en integrerad del av företaget. Vi erhåller snabba svar och känner oss fullständigt trygga med att YourOffice är uppdaterade om vårt kollektivavtal, samt gällande regler och lagstiftning.

Rebecca Tagaeus
HR and Sustainability Manager Wallenius SOL AB.

Vi har provisionsbaserade löner och ingen månad är den andra lik. Lönehantering med annan erkänd stor leverantör har historiskt varit både tidskrävande och kostsam i löpande konsulttimmar. Vi har sedan 2019 samarbetat med Youroffice och de har sedan första dag levererat enligt- och över förväntan. Förutom att de är kompetenta så håller de en mycket hög servicenivå, proaktiva och engagerade. Vi upplever verkligen att vi har en partner i lön och lösningar finns alltid ett telefonsamtal bort.

Ann Larsson,
Björn Axén

Vi har jobbat med YourOffice sedan vi startade för snart 15 år sedan. De tar hand om allt från lönehantering till redovisning och lämnar inget åt slumpen. Väldigt kunniga, hjälpsamma och lättillgängliga, alltid bara ett telefonsamtal bort. Vi är jättenöjda med YourOffice och lämnar våra allra bästa rekommendationer

Sven Henriksson
VD, Jutabo AB

Vi har samarbetat med YourOffice som redovisningskonsult i 2 år. Lätt att samarbeta med och löser ev. problem snabbt. Hjälpsamma och professionella i sitt arbete. Vi lämnar våra allra bästa rekommendationer

Mikael Bohman,
Matsmak

Vi har varit kunder hos YourOffice i mer än 10 år och det har alltid fungerat smidigt. De gör det de ska korrekt, noggrant och i tid. Vi kunde inte vara mer nöjda.

Stein Forsten Espedalen
VD, ESFO AB
Kontakta oss

Fyll i formuläret eller maila Support@youroffice.se

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.